Oriflame vásárlói klub

Oriflame internetes kódot (regisztráció /belépés) akkor is érdemes kérni, ha csak saját részre vásárolna.

Miért regisztráljak?

Az Oriflame internetes kódot (regisztráció) bárki kérheti, akár vásárolna, akár üzletet építene. Nemcsak forgalmazók regisztrálhatnak, hanem saját célra vásárlók is. Az autószalonban sincs olyan kikötés, hogy családi célra nem adnak el autót, csak taxizásra. Van, aki magának használja, van, aki üzleti célra.

zöld fotel_200

20 % kedvezmény


Regisztráció után minden terméket
20 %-kal olcsóbban tud megrendelni a katalógus árhoz képest! Akciós terméket is! A 20 % kedvezmény nincs vásárlási összeghez kötve. Szeretne 20 %-ot spórolni minden rendelésen? Regisztráljon ITT!
.

Oriflame

Online katalógus


Az online Oriflame katalógust bármikor böngészheti. Telefonján, tabletjén, okos eszközein is tudja használni. Folyamatosan új termékek és akciók vannak! Évente 17 katalógus, 17* 20-40 új termék és sok-sok akció! Regisztráljon ITT.

100 % garancia


Ha Ön bármilyen okból nem lenne elégedett a megrendelt Oriflame termékekkel, az Oriflame minőségi garanciában, 30 napon belül kicseréli azt, vagy visszatéríti az árát. Regisztráljon ITT.

Ora

Rendelés 0 – 24 óra


Regisztráció után akkor ad le rendelést, amikor Önnek tetszik. Ha napközben elfoglalt, akár este 10-kor vagy éjjel 2-kor is rendelhet, az online rendelési lehetőség 0-24 órában elérhető. Regisztráljon ITT!

doboz_200

Gyors és pontos


Rendelése két nap múlva érkezik meg egy Ön által választott Postai hivatalba vagy MOL benzinkútra.
2300 postahivatal és 120 MOL benzinkút közül választhat!
Regisztráljon ITT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kényelem


A kényelem mindenkinek mást jelent.
Van, akinek a függetlenség a kényelmes. Fontos, hogy önállóan intézze rendeléseit és saját maga vegye át csomagját – 20 % kedvezménnyel. Regisztráljon ITT