REGISZTRÁCIÓ

Rendeljen 100% helyett 80%-os áron! Töltse ki az oldalon található regisztráció űrlapot, maradjon elérhető, 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és elkészítjük személyes kódját, mellyel az összes kedvezményt igénybe veheti.
Oriflame független Szépségtanácsadó Csapat vagyunk! Segíteni tudunk Önnek: ha Beszerzési Áron rendelni szeretne, vagyis Oriflame Internetes kódot (Szépségtanácsadói kódot) igényel, kérjük, töltse ki az alábbi Regisztrációs Űrlapot. Az Űrlap csapatunkhoz érkezik, mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és elkészítjük az Ön Internetes Oriflame kódját (Szépségtanácsadói kódját). A  kóddal és jelszóval azonnal rendelhet!

Bárki, aki betöltötte 16. életévét, kérheti a regisztrációt, vagyis az Internetes kódot. Regisztráció után független Szépségtanácsadó és jogosultsága van kedvezményes áron online rendeléshez az Oriflame hivatalos weblapján: www.oriflame.hu.  A rendelést a Magyar Posta szállítja. Nemcsak vásárolni, regisztrálni is csak független Szépségtanácsadókon keresztül lehet. Ahhoz, hogy csapatunk regisztrálni tudja Önt, az űrlap kitöltése szükséges.

A Regisztrációs űrlap teljesen azonos, bármelyik érdekli Önt a 2 lehetőségből

- vásárlás saját részre 80%-os beszerzési áron
- vásárlás saját részre 80%-os beszerzési áron és üzleti lehetőség (csapatépítés)

A regisztráció 999,-Ft, az első rendelés alkalmával kell megfizetni. Az Oriflame regisztráció nagyon sok kedvezménnyel jár és nincs kockázata.

Szívesen vesszük a megjegyzéseket és a kérdéseket.

* kötelező mező

Szolgáltatási szerződés
Online felhasználási feltételek

Start Program (ajándék)


Regisztráljon a bal oldali űrlap segítségével, hogy hozzájusson a
Start Program által nyújtott kedvezményekhez!

Internetes kód!


Internetes Oriflame kódért (Szépségtanácsadói kódért)
Töltse ki az Űrlapot!

Katalógus árak?


Érdemes megnézni a katalógust, a katalógus árakat! Regisztráció után minden Oriflame termék olcsóbban, Szépségtanácsadói áron kapható, online rendelhető!

 

 

Miért érdemes regisztrálni?

- Rendelését leadhatja online vagy telefonon
- A csomag 2-3 napon belül átvehető, rendelés leadás közben választhatja ki az átvételi pontot 2300 postahivatal és 120 MOL benzinkút közül!
- A postán maradó csomag díja (csomagolás + szállítás) összesen 698,-Ft
- A Start programban további kedvezményekhez juthat hozzá
- Rugalmas időbeosztás, mindenki maga dönti el,hogy a Szépségtanácsadói regisztrációval saját részre vásárol vagy üzletet épít
- 100% pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ha további infromációra van szüksége, írjon Csapatunknak a Kapcsolat menüpontban!