ORIFLAME MUNKA

Mátrai Zsóka Oriflame Szépségtanácsadó vagyok, GOLD DIREKTOR fokozatban.
2012-ben eldöntöttem, főfoglalkozású Oriflame-s leszek. Azért választottam az Oriflame-t, mert szeretem a biztonságot, szeretem önállóan beosztani a munkára fordított időmet, szeretem az embereket, szeretek annyi pénzt keresni, amennyit dolgozom, és azért, mert az Oriflame egy változatos, élvezetes munka.
A következő célom az volt, megmutatom másoknak, milyen sok jót tapasztaltam az Oriflame világában. Olyan embereket kerestem, akik szintén ki akartak lépni a mókuskerékből, de még nem találták meg a függetlenséghez vezető utat, munkát.
2016. óta Senior Direktor, 2017 óta Gold Direktor vagyok. Az Oriflame Sikerterv újabb célok elérésére is lehetőséget ad. Továbbra is keresek olyan embereket is, akik az Oriflame izgalmas, változatos, kihívásokkal teli színes világát választják hivatásuknak. Váltsa valóra legtitkosabb álmait, terveit! Regisztráljon MOST!

Oriflame

Pénz


Szeretné bebiztosítani vagy emelni családja életszínvonalát? Ki akar törni a mókuskerékből? A jelenleginél több pénzt akar? Hajlandó rászánni az idejét a munkára? Kitartó?  IGEN.

Internetes Oriflame kód

Sikerterv


A Oriflame Sikerterv garantálja, annyi pénzt kap, amennyit dolgozik. Az elérhető jövedelemnek nincs felső határa. BIZTONSÁGOT és jó anyagi hátteret teremthet családjának.

Oriflame

VezetőCsapat


Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő Csapata vagyunk. Az online munka az erősségünk, használni is, tanítani is eredményesen tudjuk. Nem kell barátait ostromolni ahhoz, hogy csapata bővüljön.

Internetes Oriflame kód

Emberbarát hely


Az Oriflame munka lehet diákmunka, jövedelem- vagy nyugdíj kiegészítés és fő foglalkozású munka is. Emberbarát munkahely saját időbeosztással, ahol annyit keres, amennyit dolgozik.

Oriflame

Munkamódszerünk


Szeretjük, használjuk  az Oriflame termékeit, 80% áron vásárolunk. Fizetésünk abból van, másoknak is megtanítjuk a 80%-os saját vásárlást. Évente 17 katalógus van, 17 fizetést kapunk.  Több Munkatársunk már fő foglalkozásban Oriflame munkából él. Érdekli?  ITT regisztrálhat.

Internetes Oriflame kód

Azért Oriflame, mert


Változtatni akar életén, de nincs kezdőtőkéje egy Kft-t alapítani. Tud és akar dolgozni, felismerte, hogy alkalmazottként több munkával sem tud több pénzt keresni. Szereti az embereket, tud kommunikálni. Szeretne ELISMERÉST kapni teljesítményéért.