ÚJ Swedish SPA cellulit elleni termékcsalád

Swedish_spa_uj

Akár egy üdítő gyümölcslé egy forró napon, úgy hatnak a tápanyagokban gazdag, hűsítő testápolók a bőrre. FOKOZZA BŐRE SZÉPSÉGÉT az ÚJ Swedish SPA cellulit elleni termékcsaláddal!

Ragyogó bőr, frissítő hatás – azonnali eredmény!

  1. RADÍROZÁS: Gyengéden távolítja el a szennyeződéseket, rugalmasabbá, puhábbá és csodálatosan ragyogóvá teszi a bőrt. (Swedish Spa radírozó tusfürdő)
  2. ÉLÉNKÍTÉS: Dörzsölje át a bőrét a szappannal. Serkenti a vérkeringést, simává és ragyogóvá teszi a bőrt. (Swedish Spa radírozó masszírozó szappan)
  3. TONIZÁLÁS: Energizálja bőrét a hűsítő, selymes állagú cellulit elleni zselével (Swedish Spa cellulit elleni zselés krém)

 

Frissítő illat

Törpemálnával, zsályával és C-vitaminnal

Az alkotók különleges, frissítő hatása:

Svéd törpemálna mag olaj   [Rubus Chamaemorus magolaj]

A svéd törpemálna egy tápanyagokban gazdag, rendkívül ellenálló és friss aromájú sarkvidéki növény. Az élénk narancssárga bogyók gazdagon tartalmaznak szuper-oxidánsokat, melyek energiával látják el a bőrsejteket és fokozzák a bőr ragyogását.

Zsálya levélkivonat [Salvia Officinalis Leaf Extract] – egy oxidánsokban gazdag növény, mely széles körben ismert stimuláló és regeneráló hatásáról. Friss és élénkítő illatával felfrissíti a bőrt, élénk ragyogással látja el a fakó és igénybevett bőrt.